Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijk Nuances

Workshops

Er zijn vele manieren om tot innerlijke rust te komen. We weten meestal allemaal wel wat we nodig hebben om tot rust te komen, maar maken er vaak geen ruimte voor in onze agenda. Immers je hebt geen tijd. Klopt dit? Geen tijd betekent vaak geen prioriteit. Maak eens een ochtend vrij in je agenda en doe een ochtend mee.  Let op, omdat wij met kleine groepen werken zitten we snel vol, dus geef je op tijd op. Op de kalender kan je je inschrijven voor een activiteit.

Je hoeft niks mee te nemen, alles is verzorgd.  Nu nog voor een actie prijs, geen 100 maar slechts 50 euro! 


Nu ook workshops online! Knutselen, schilderen, tekenen, collages maken,  schrijven, het kan allemaal. Neem contact op, vertel mij wat je graag wilt gaan doen. We doen het met zijn tweeën. Ik zorg dat er voor de sessie een pakket bij je is bezorgd met de benodigde materialen. En dan gaan we op de afgesproken tijd samen aan de slag.


Intuïtief schilderen.


Het bos is een plek van rust. Voel die rust en laat je inspireren in de geur van mos, en het geluid van de natuur om je heen. Pak je kwast en schilder dat aandenken aan jouw moment van rust.

Fotograferen.


Ooit om 5 uur 's ochtends met je laarzen in de modder, hurkend achter een boom om de perfecte foto te schieten van de zon die opkomt? Wedden dat je dat hoofd even stil krijgt!

Houtbranden.


Een ochtend houtbranden op een rustige locatie. Wat ga jij maken? Een mooie quote die je thuis op een zichtbare plek gaat hangen? Of juist een hele mooie tekening?

Een ochtend knutselen.


Een kleine groep  en een volle tafel knutselspullen. Bekers met koffie en thee. En dan kijken wat er uit jouw handen tot leven komt.

Schrijf jouw verhaal.


Samen op een plek aan het water. Met je voeten in het zand, de wind in je haren, je hoofd leeg schrijven.