Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijk Nuances

Op verhaal komen.

Intensief programma van vijf maanden, om je verhaal te herschrijven.

Wij mensen zijn verhalen vertellers. Voortdurend vertellen we elkaar en onszelf verhalen. Deze verhalen gaan over wie wij zijn, wat wij kunnen, wat andere over ons denken, en het stopt nooit. De verhalen zitten vol aanname's, oordelen en onwaarheden. Vaak laten we stukken van het verhaal weg, omdat ze voor ons niet rijmen met het verhaal wat wij elke dag afspelen in ons hoofd. Soms werkt zo'n verhaal prima, en soms ook niet en zorgt het ervoor dat we blokkeren, dat we bepaalde stappen niet zetten en dat we ons niet laten zien. Of juist het tegenovergestelde, dat we ons juist overschreeuwen en de hele tijd dat spotlight nodig hebben. Maar klopt het verhaal. 
Het kan ontzettend helend werken om met je verhaal aan de slag te gaan. Wie ben je eigenlijk en waarom ben je wie je bent. Wat is voor jou belangrijk en hoe heb je dat geleerd. Wat kan je allemaal wel, en wat lukt niet. En waarom niet, waarom denk je dat?

Wat jouw gedachten ook zijn, wat jouw verhaal ook is, ik kan je helpen het verhaal te nuanceren, zodat het wel voor je werkt. 

Paradigma verschuiving.

Verander de manier waarop je naar iets kijkt, en dat waar je naar kijkt veranderd.
                                           Wayne Dyer  --->
<--- Zie je een jonge of een oude vrouw? Ze zijn er beide. Narratieve therapie

Narratieve therapie, zijn helpende gesprekken waarin de focus komt te liggen op wat jij nu eigenlijk belangrijk vind, en waarom. Op jouw kwaliteiten,  jouw passie, jouw kernwaarden. En hoe jij in het leven staat. En wat heeft jou zo gemaakt. Jouw toren van Pisa. De toren van Pisa staat scheef, maar juist daardoor is hij zo beroemd. Als die recht stond was het maar een gewone toren net als alle andere. Wat maakt jou nou jou? Door de juiste vraagstelling kom je tot nieuwe inzichten, en kan je zo jouw verhaal wat je bij je draagt herschrijven. Een verhaal wat beter bij je past en je sterkt in het maken van keuzes in het leven, in wat voor jou belangrijk is, en wie jij wilt zijn. En met dat verhaal bij jou stap jij weer jouw leven in.

Pijlers van jouw verhaal.

Ken je familie geschiedenis. Waar kom je vandaan, en hoe heeft jou dat gevormd tot wie je nu bent. Welke overtuigingen neem je al heel lang met je mee, en kloppen die? Welke rol had jij als kind, en past die rol je nu nog steeds? 


Rollen: Welke rollen heb je allemaal? Welke geven energie? EN welke rollen niet? Hoe ziet je omgeving er nu uit? Welke gedrag vertoon je?


Kwaliteiten en vaardigheden? Welke talenten heb je bij je? Welke vaardigheden heb jij jezelf eigen gemaakt afgelopen jaren?


Wat zijn jouw kernwaarden. Hoe sta jij in het leven, wat is voor jou belangrijk? Wat frustreert je enorm en waarom? 


Jouw ID. Wie ben je en wie vind je dat je niet bent?


Missie? Jouw hogere doel in het leven. Welke muziek heb jij in je, en wil jij zo graag naar buiten brengen?Groeien maakt weinig lawaai, 

wat jij ervan vindt, 

zorgt voor de onrust.

In dit intensieve programma gaan we aan de slag met alle pijlers van jouw verhaal. Je leert jezelf door en door kennen en gaat luisteren naar de muziek in jou. Eén keer in de week heb je een coaching sessie van anderhalf uur, de rest van de week ga je aan de slag met huiswerk. Na drie maanden heb jij een herschreven verhaal over jezelf en wie je bent en een prachtig uitgewerkte missie. Voel jij je sterker en is het jouw muziek die stroomt door jouw leven. Je hebt nog drie maanden recht op nazorg, met maandelijks de mogelijkheid tot een gesprek van anderhalf uur, om te bespreken waar je tegen aan loopt. 


Vraag vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek over dit traject voor meer informatie. 

De afspraken zijn op locaties die te maken hebben met jouw leven, plekken die voor jou belangrijk zijn. Zodat we ons helemaal onderdompelen in alles rondom jou. Kosten vanaf 1200 euro.