Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijk Nuances

Hart op Hakken

Het programma voor moeders die weer willen schitteren en stralen.


Herken jij je in het volgende profiel:

"Jij bent dat grote hart, een moeder die heel veel regelt binnen het gezin. Die zorgt voor de kinderen, huishouden, huisdieren en wel of niet nog met een baan ernaast. Met veel verantwoordelijkheid, je wilt de touwtjes in handen hebben. Kan hierdoor ook niet goed loslaten, niemand kan het immers zo goed als jij. Maar in de loop der tijd is er iets veranderd, je bent langzaam aan jouw stralen verloren.  Jij bent dat grote hart. Zij die iedereen voor heeft laat gaan op zichzelf.  
Kijk eens in de spiegel, zie je daar nog een stralende vrouw? Kijk eens in je leven, heb je nog hobby's en heb je tijd voor deze hobby's? Word jij 's ochtends doodmoe wakker, en sleep jij jezelf de dag door? 

Start weer met stralen!

Geef jezelf weer de ruimte. Je bent meer dan alleen moeder. Pak je zonnestralen terug, en haal die hakken uit de kast. 

Jij straalt na een prachtig vol jaarprogramma weer als nooit te voren. Jij mag weer die vrouw zijn die jij van binnen bent, en een leuke bijkomstigheid het maakt je een betere moeder en je maakt vriendinnen voor het leven. Vrouwen die net als jij weer willen stralen en schitteren.


Wat gaan we de doen?

Stap 1 

Ontmoet jezelf en de ander

Leer jezelf kennen. Welke familie geschiedenis ligt aan jouw basis. Waar liggen jouw wortels? Welke overtuigingen liggen daar en hoe vind je dat nu terug in je leven.Wie ben je nu, en hoe vind je dat terug in je huidige leven?

Daarnaast gaan we ook echt aan de slag met ont-moeten. Wat moet jij allemaal van jezelf? En moet dat ook of kan het ook anders? Welke rollen heb jij allemaal? Wat geeft jouw lucht? EN hoe kan je dat toevoegen aan jouw leven?


Verhaal.

We gaan het eerste deel van jouw verhaal schrijven. Het stukje waar jij trots op mag zijn, want het heeft jou gemaakt tot wie je nu bent.

We gaan jouw toren van pisa ontdekken, wat maakt jou anders dan andere? 


Stap 2.

Blijf bij jezelf.

We gaan nog verder de diepte in, werken aan jouw kern. 

Wat zijn jouw kernwaarden? Wat is jouw passie? Wat zijn jouw talenten?

Waar word jij nou blij van?  
We gaan een persoonlijke kompas maken, zodat jij keuzes leert maken die voor jou goed zijn. En dit kompas ga jij op hout branden en neem je mee. 


Verder gaan we leren jongleren. Hoe hou jij de ballen in de lucht? Welke rollen wil je in de lucht houden? Welke rollen neem je mee? 


Verhaal.

We gaan aan de slag met het tweede deel van jouw verhaal. Wie ben je nu, wat is voor jouw belangrijk, en hoe klinkt de muziek in jou? 

Stap 3

Jezelf een plek geven in jouw omgeving.

Jij gaat staan voor wie je bent, en dat gaat de nodige onrust geven. Om met deze onrust om te kunnen gaan, gaan we communicatie experts worden.

We gaan leren verbindend communiceren. 


Kinderen

Wij gaan leren van onze kinderen. Wat leren ze ons, wat zeggen ze ons, en hoe helpen ze ons dichter bij onszelf te komen. 


Plezier

Ook gaan we van onze kinderen leren plezier maken. Vooral kleine kinderen zijn geweldig goed in plezier zien in wat voor object dan ook. Met een wc rol kunnen zij de grootste lol hebben. We gaan weer spelen als een kind, we gaan lachen tot de tranen over je gezicht rollen. We gaan lachrimpels kweken in deze stap!


Verhaal. 

We gaan aan de slag met het derde deel van jouw verhaal. Hoe helpt jouw omgeving je met het worden tot wie je wilt zijn? Hoe ga jij om met onrust en hoe voeg jij plezier toe?

Stap 4

Jouw visie.

We zijn afgelopen stappen intensief bezig geweest met het schrijven van ons verhaal, en met dit verhaal en ons kompas gaan we aan de slag met onze visie. Waar wil jij naar toe groeien? 

We gaan aan de slag met jouw missie.

We gaan doelen stellen en we gaan ons klaarmaken voor groei.


Je gaat een groep mensen om je heen verzamelen die je aanmoedigen. Mensen die jouw muziek kennen en jouw zullen herinneren aan de melodie wanneer jij in zwaar weer komt.


Je gaat leren waar jouw energie lekken zitten, en je gaat leren waar jij meer energie van krijgt, zodat jij de touwtjes rondom jouw kracht zelf in handen hebt,


Verhaal

We gaan het laatste stuk van jouw verhaal schrijven, Wat is jouw missie en waarom gaat jou dit lukken?


Feest

We gaan jouw prachtige verhaal wat je herschreven hebt vieren. Jij bent een stralend hart op hakken geworden. EN blijft eeuwig lid van onze community, Je gaat andere moeders de ruimte geven om te schitteren en te stralen doordat jij het doet. 
EN je gaat jouw kinderen leren dat ze mogen schitteren en stralen, omdat jij dit laat zien!